$sign_out_text


 

 

Coaching

•    Van, hogy elakad, döntésképtelennek érzi magát választási lehetőségek előtt?

•    Tudja, hogy többre lenne képes, de nehéz döntés előtt elbizonytalanodik?

•    Kérdései vannak saját „működése” megértésére, de nem talál hozzá megfelelő tréningprogramot?

•    Keresi a Munka és Magánélet harmonikus egyensúlyának lehetőségét?

Napjainkban a vezetők gyakran küzdenek a magas teljesítmény elvárások terhe alatt, a változó prioritásoktól. Sokan a Munka és Magánélet határozott elválasztásában látják a megoldást. Az Akadémia coaching programjai inkább az összhangra és a harmónia megteremtésére helyezik a hangsúlyt.

Coaching szemléletünk:

A Fundamenta Akadémia coaching szemlélete az ügyféllel való partneri együttműködésen alapszik. A megközelítésünk szerint a coaching gondolatébresztő, inspiráló, fejlesztő folyamat, amely során az ügyfél a kívánt irányban változva dolgozik a célja elérésén a coach támogatásával.

A coaching folyamat:

A coaching folyamat során a coachee kiaknázza a benne lévő erőforrásokat, elmélyíti tudását, szélesíti a perspektíváit, több megoldási lehetőséget dolgoz ki, mint amennyit korábban látott a maga számára, felismeri és elhárítja a benne lévő belső akadályokat és tudatos lépések, új működés, viselkedés és szokások beépítésével végeredményben növeli a teljesítményét. A coaching folyamat 1-1,5 órás coaching ülésekből és a két ülés közötti feladatokból tevődik össze.

A coaching megoldásorientált, időben behatárolt folyamat, amely során nem a múlt hibáira, hanem a jövő lehetőségeire koncentrálunk. A folyamat során a Fundamenta Akadémia coachai törekednek arra, hogy az ügyfelüket felelősségben tartsák. Fontos, hogy a coachee lássa honnan hova tart, ezen az úton milyen akadályok és lehetőségek vannak a számára és meghozza a döntéseket és megtegye a szükséges konkrét lépéseket, mindezt tudatosan és felelősséget vállalva tegye.

A coachok:

A Fundamenta Akadémia coachai az ügyfeleiket értő figyelmükkel, jelenlétükkel, tudatosságukkal és kérdéseikkel kísérik a folyamat során. A hatékony munkához, a valódi változáshoz egyaránt szükséges az őszinte, bizalmi és megtartó légkör biztonsága, a kreativitás és szabadság, és a coach célorientáltsága, fókusz és keretek tartására irányuló képessége.

Coaching típusok:

Egyaránt foglalkozunk felsővezetői (executive) coachinggal, középvezetői coachinggal, projektvezetők coachingjával, csoportos - és team coachinggal.

 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!  (+36-1)411-8115  ajanlat_akademia@fundamenta.hu