$sign_out_text


 

Minőségbiztosítás


A Fundamenta Akadémia a piac valamennyi szereplője előtt ismert és elismert, megbecsült márka, szerepe meghatározó. 

Neve garanciát jelent a minőségi szolgáltatásra, hiszen komplex megoldásokat nyújt, felméri a megrendelő igényeit és céljait, helyzetelemzés révén megérti a jelenlegi állapotot, ebből kiindulva képzési és finanszírozási (pl. pályázati források feltárása, optimális képzési helyszínek kiválasztása…stb.) stratégiát állít fel a fejlesztésre és a célok elérésére, valamint utánkövetés révén folyamatos visszajelzést ad a képzési programok mérhető hatásairól.

Kínálatában kerüli a szokványos, sablonos megoldásokat, folyamatosan innovációra, megújulásra törekszik, cégre és egyénre szabja programjait, biztosítva ezzel önmaga és partnerei fejlődését.

A Fundamenta Akadémia minden megrendelője igényét igyekszik magas színvonalon kielégíteni, programok, tréningek széles spektrumát nyújtva.

A Fundamenta Akadémia igazi értékét és erőforrását a benne dolgozó munkatársak jelentik, ezért folyamatosan fejleszti őket, lehetőséget teremt, hogy az adott érdeklődési kör elmélyült specialistái, szakértői legyenek. A fejlesztésre való igényeket a trénerek maguk is megfogalmazzák, proaktív módon keresik ezek módjait. Trénereink, tanácsadóink minden évben többlépcsős fejlesztési programban vesznek részt, ezzel is garantáljuk partnereink számára a leghatékonyabb, leggyakorlatiasabb módszertanok átadását.

A munkatársak hozzáállását a közös felelősségvállalás jellemzi, amelynek az együttműködés és partnerség adja alapját, minden tagja magáénak érzi a közösen kialakított, egységesen elfogadott értékrendet.

A Fundamenta Akadémia szem előtt tartja a kiszámíthatóságot és a tervezhetőséget mind munkatársai, mind a vezetőség, valamint megrendelői számára, ezzel biztosítja a folyamatos munkavégzést és a tréningek állandó magas színvonalát.
 

 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!  (+36-1)411-8115  ajanlat_akademia@fundamenta.hu